Välgörenhet

Våra barn är vår framtid!

NYHET december 2018! 
Detta företag är den största givaren till World Vision!
Delades ut 6,5 miljoner nu i dec. Tack till alla som använder dessa produkter! Ni är alla med o stöttar World Vision!
Var Stolta!  

Något att vara stolt över när man använder produkterna är, att man är med och hjälper andra, samtidigt som man blir hjälpt själv av dessa fantastiska produkter!
Ju fler vi blir som använder prod. ju mer pengar går till detta!
Känns Väldigt Bra!

PS! Företaget har år 2012 ökat på summan som går till detta ändamål genom att VARJE prod som vi köper o använder går en viss summa till barn som har det svårt världen över! 

 I över 20 år har detta företags egna välgörenhetsorganisation "World Vision", "En Värld för alla" varit på plats där hjälpen behövts mest.

Alla barn är vår framtid!
Alla barn har rätt att leva under mänskliga förhållanden med tillgång till rent vatten, mat på bordet, tak över huvudet och tillgång till utbildning.

Denna vision är inte bara en utopisk dröm utan vi hjälper till i "självhjälp"projekt. Det hjälper inte att ge en pojke en fisk då han nästa dag kommer att var hungrig igen, men om man lär honom fiska, kommer han att ha mat varje dag.

Genom att bygga förskolor och återuppbygga vattenbrunnar i Ghana, genom att hjälpa till med en mängd lokala hjälpprojekt och ta ansvaret för över 3000 fadderbarn världen över, fortsätter vi att varje dag ge barn chansen till en rättvisare värld, oavsett hudfärg och nationalitet.

Du kan också Hjälpa!